Här kommer en fullmatad lista med tips, där du hittar inspiration under kategorierna nöjesparker, vattenland, aktiva dagar, historiska sevärdheter, barnvänliga museum, utflyktsmål för motorintresserade barn … Här checkar du in på hotell Ariston i två nätter innan tåget går vidare mot Florens. Ska du planera en semester i Sverige med barn, men är osäker på destination och aktivitet? Den här webbplatsen kan innehålla marknadsföring av … Vi delar data med sociala medier, annons och analyspartners vilka kan kombinera datan med annan information som du delat med dom. Boka enkelt och säkert. Boka och köp din tågresa med SJ här. Lite längre ned hittar du även alla våra läsarresor i samarbete med bl a Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Tidningen Vi, Sydsvenskan och Moderna Muséets vänner. Tips på resrutt, packning och de bästa stoppen i tyska Hamburg och München. Guide Resa med barn Tågresor Dela på Facebook.

Här nedan hittar du våra olika temaresor som tågresor, vandringsresor, familjeresor, textil - och konstresor. Tweeta. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies som beskrivs i våra villkor. När du köper din resa hos oss så är du i gott sällskap. Foto: GettyImages. Här är de på väg att ta nattåget till Berlin.

För dig som reser med student- eller ungdomsbiljett gäller två barn upp till och med 6 år. I Florens bor du två nätter på hotell Donatello innan tågresan fortsätter till Pisa och Grand Hotel Duomo.Efter ytterligare två nätter tar du dig vidare med tåget till Rom där semestern avslutas på hotell Fiume, innan flyget tar dig hemåt igen. Över 50 000 har köpt sin resa genom oss, och av dom har 5821 kunder betygsatt oss sedan starten. Du betalar enkelt med kort i vår säkra, PCI DSS-certifierade kassa. Små barn, upp till och med 1 år (ej fyllda 2 år), som kan sitta i vuxens knä behöver ingen egen biljett. Så reste familjen. Ankomst med flyg till Milano. Vi erbjuder billiga tågresor över hela Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och Narvik! Biljetterna skickas bekvämt till din mobiltelefon eller e-post så du är resklar direkt. Tågluffa med barn – att resa med tåg genom Europa blev en härlig upplevelse för familjen Wikegård. Det innebär att en vuxen får ta med ett barn i knät (utan biljett) samt två barn som ingår i barnerbjudandet.