En liten flicka går naken och blodig in på en bank och lyckas få med sig ett miljonbelopp därifrån. Men jag hade väldigt fel, och LEONA – Tärningen är kastad blir en bok jag sträckläser. LEONA - Tärningen är kastad är den första boken om Leona, en kriminalroman om att våga bryta normer, livsval och skamlös brottslighet i ett regntungt, ruggigt Stockholm. Jag önskade mig boken i julklapp men fick den inte. Han visar sig vara en sann gentleman, medkännande, fängslande och oerhört attraktiv. Trots detta kämpade jag mig igenom boken.

Allt för att skydda sitt ofödda barn. Behållningen är att Rogneby skriver mycket bra, tyvärr är historien som sådan dels inte speciellt trolig, men framför allt är boken uppbyggd på en huvudperson är helt skrupellös, och som gör den ena vidriga handlingen efter den andra. ... De vill uppmuntra barn att skriva genom att bevisa att alla barn kan bli författare av en bok" Gunilla Ståhlberg. Kjøp 'Terningen er kastet, kriminalroman, tärningen är kastad' av Jenny Rogneby fra Norges raskeste nettbokhandel. Titel: Leona: tärningen är kastad Originalets titel: - Författare: Jenny Rogneby Översättare: - Serie: Leona #1 Antal sidor: 364 Utgivningsår: 2014 Förlag: Wahlström & Widstrand Utläst: 13/6 Handling En sjuårig flicka går naken och blodig mitt på blanka förmiddagen in på en bank i centrala Stockholm och lyckas få med sig ett miljonbelopp därifrån.

Jenny Rogneby, kriminolog: ”Leona är polis, kvinna och mamma vilket gör att hon förväntas tänka och agera på ett visst sätt. "Leona Tärningen är kastad" är Jenny Rognebys debutroman. Men när deras löften är beseglade ser Lucy en annan sida av sin stränge make. Jag kan inte påstå att förväntningarna var skyhöga direkt, en arbetande småbarnsmor kändes inte innovativt. Men tror ni inte att jag hade sådan tur att jag gick och vann hennes bok i Månpockets … Rånet väcker stort uppseende och brottsutredaren Leona Lindberg får ärendet på sitt bord. LEONA – Tärningen är kastad är den första boken om Leona, en kriminalroman om att våga bryta normer, livsval och skamlös brottslighet i ett regntungt, ruggigt Stockholm. Dessutom är hon otroligt trevlig. Efter ett tag tappar man lusten att följa historien. Det som är diktens starkaste sida riskerar att bli dess svagaste punkt" Om LitteraturMagazinet. Leona - Tärningen är kastad : kriminalroman, Jenny Rogneby. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Innbundet | 9788205496637 Naturligtvis var jag nyfiken på hennes debutroman Leona, tärningen är kastad. Tärningen är kastad Författare: Jenny Rogneby Förlag: Wahlström & Widstrand Utgivningsår: 2014 Bandtyp: Inbunden Skick: mycket gott skick. En deckare som handlar om polisen Leona. Jenny Rogneby, kriminolog: "Leona är polis, kvinna och mamma vilket gör att hon förväntas tänka och agera på ett visst sätt. Det är just att detta känns nytt och fräscht inom en väldigt inrotad genre som gör att jag fastnar för den. Tärningen är kastad av Deborah Hale Ett hemligt barnNär Lucy Rushtons älskare dör i strid ingår hon ett konvenansäktenskap med hans bror, den strame viscount Drake Strickland. Möjligen blir den bättre som film, då det kan klippas och tempot blir lite högre.