Hacka snabbt ihop till en deg. ... Då är chokladsnittar ett säkert tips som går att göra på ett litet kick. Forma till längder, ca 30 cm långa. Tillsätt margarin och sirap. Här hittar du receptet. Blanda mjölmix, socker, fiberhusk och bikarbonat. Många ville baka dessa godingar redan idag, så jag tänkte att det var lika bra att uppdatera med receptet i g0d tid. Sega saffranssnittar smakar underbart och uppskattas av både stora och små gäster.

Glutenfria och mjölkfria kolasnittar – gör så här: Sätt ugnen på 200°. De … Chokladsnittar är klassiska småkakor som många har minnen kring. Chokladsnittar. Lägg dem på en plåt och platta ut dem något. Så ni eventuellt hinner åka och handla om det skulle vara något som fattas där hemma i skafferiet.

Dela degen i tre bitar. Klassiska kakor till jul är ett måste!
Med sin goda smak och spröda seghet passar chokladsnittar utmärkt både till kaffet och ett glas mjölk.

Kommer bli en riktigt kalasklassiker … Läs mer Mias Glutenfria: Chokladsnittar och Nötchokladrutor 25 Apr.
Märtas skurna chokladkakor - Sylvi - Recept Dessa här chokladsnittarna är så goda att de smälter i munnen när man äter dem. 200 gram margarin ... De är precis lagom sega, som en blandning av brownies och vanliga småkakor i konsistensen. Galet goda sega, knäckiga daimkakor. Strö på salt.