Oavsett vem jag pratar med, och till synes helt sporadiskt, bestämmer den att nej-nu-har-ni-pratat-tillräckligt-med-varann och stänger ner samtalet. Testa följande steg om något av nedanstående problem uppstår på telefonen: Den startas om slumpmässigt Den stängs av utan att startas om Den startas om hela tiden: Fortsätt under Avanc Under hela denna vecka så har min Samsung galaxy S3 mini strulat väldigt mycket.

Klaar om Gratis naar u te verzenden! Bli medlem Logga in ... Samsung galaxy 4 stänger av sig Ons 20 nov 2013 09:59 Läst 8946 gånger Totalt 7 svar. Problemet är att den slår på sig själv vid olika tider på dygnet:x Har pratat med säljaren på … den klickade å hade sig, det var så jag la märke till att den höll på att söka uppdateringar. Hej Jag har ett problem med min telefon, det är en gammal samsung och den har fått för sig att bestämma över mina samtal. Det beror på att TV:n tror att ingenting visas och stänger sig själv, trots att SVT Play är på. Kolla om du har en sådan meny eller ring tillverkaren Felet brukar uppstå efter ca 15-20 minuters användning. Samsung galaxy s7 stänger av sig. Den kan ibland stänga av sig helt random. Har väldigt nyligen köpt en ny TV. Livlig. Vi följer nogrant varje nordiskt lands rekomendationer, riktlinjer och obligatoriska åtgärder och anpassar oss till dessas metoder för att skydda hälsan och välbefinnandet av … det var bara gå in i menyn å stänga av uppdateringsfunktionen. Avinstallera program som installerades strax innan problemet inträffade. Den kan vara på 50% och stänga av sig och när man startar den igen så är den på 1%. Samsung UE40F7005XXE heter den. Min Samsung vaknade till under uppdateringen men skärmen hoppade inte igång.

Gå till startsidan. Hej Min relativt nya mobil ( 1 månad gammal) har börjat stänga av sig hela tiden av sig själv. På grund av ett tekniskt fel stängs Samsung Smart TV-modeller från år 2016 och tidigare av när en använder SVT Play. Hoge kwaliteit Accu voor uw apparaat. Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten Beställ lätt i Eko-prints webshop, leverans nästa dag Min Galaxy S7 har inatt hängt sig så pass illa att bildskärmen inte startar Jag såg inga sprickor rakt av, Samsung presenterar Galaxy A80,.

Se till att alla dina program är uppdaterade i Google Play Store-programmet. Kontrollera om telefonen endast stänger av sig själv när man använder ett särskilt program eller utför en särskild uppgift. Hälsan och välbefinnandet för våra kunder, kollegor, partners och samhället är av högsta prioritet för oss på Samsung.

Skärmen blir helt plötsligt svart och så är den avstängd.