Söker du stugor i Sverige som passar året om är ett boende i Dalarna ett fullgott alternativ. Ta med vänner och familj för några dagar eller kanske en … Ejendommen ligger i landlige omgivelser med naturen lige uden for døren, her er ikke langt til skov og marker. Klicka på rubriken för information. Der er også tænkt på de mindste gæster og der står både højstol og barneseng til rådighed og bordfodbold til de lidt større børn.

Boka en stuga med några enkla steg på www.sverigestugor.eu. 95 objekt svarar din sökning. Om ni hyr en stuga i Dalarna kommer ni till det landskap i Sverige där Svenska traditioner och seder bevarats som allra bäst.

Stuga i Sälen, Tandådalen, Hundfjället, Tandåbyn, Dalarna Boka stuga hos Rehnbergs i Sälen! varme. Ejer bor i den anden ende af husetl.

Denne smukke stråtækte tidligere landejendom, med separat ferielejlighed i to etager ligger i den ene ende af stuehuset.

• Här finns blåbär, lingon och ibland lite kantareller. Huset ligger i 2. række og er veludstyret med bl.a.

På gården er en rolig og velopdragen hund. Välkommen till vår enplansvilla, Siljans Sjögårdsvilla, i Sjögårdarna för 6 personer med hög standard.... Med sina 325 000 kvm är det Europas största rovdjurspark där djuren lever i naturliga skogsmiljöer i stora hägn.

Dalarna – Uthyres.

Exklusivt boende med 6 bäddar och bastu i Tällberg med sjönära läge till Siljan (Leksand, Dalarna) uthyres. Att hyra stuga i Dalarna är fantastiskt om sommaren men även härligt på vintern. Stugsommar är en av de ledande stugförmedlarna i Sverige. Stuga 120 - Underbart hus med både bastu och badtunna, Värmland. Tre sovrum, varav ett sovrum med en 180x200cm säng och två separata sovrum med … Stuga med sjötomt, vackert beläget högt på tomten med en milsvid utsikt över en sjö i Dalarna.
Vi hoppas att något av nedan är vad du söker när du ska hyra en stuga eller boka ett annat boende för uthyrning. Dette komfortable kvalitetshus i dansk byggestil fra 2008 ligger i Vand- og Landsparken Otterndorf.

Ferielejligheden lejes incl. Sveriges … Stugor för uthyrning i hela Sverige.

... Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.
Du kan också sortera listan. Tomten består av vacker naturtomt, med tallar, granar, björkar och klipphällar ner mot vattnet.

moderne møbler og træbeklædte vægge, som sørger for et lyst indeklima. Du kan hyra stuga via Stugsommar i Dalarna.

Stuguthyrning i Dalarna med bokning online.