Sök våra stugor och hus. Du kan hyra stugor och hus på öar eller på fastlandet. Våra stugor finns i olika prisklasser och med olika standard. Vet du vilken vecka/veckor du vill komma, använd menyn till höger, sök ledigt boende. På Bjurfors Skärgård har vi känsla för skärgårdslivet och vi besitter den speciella kunskap och erfarenhet som behövs vid försäljning av skärgårdsfastigheter. Stuga på naturlig sjötomt med egen brygga. Arkitekt In Praise of Shadows. Stuga i Hysingsvik, stockholms skärgård, norrtäl 3 + 1 Du kan hyra stugor och hus på sjötomter och på sjönära tomter. Alla objekt har en fullständig information som syns när du klickar på respektive hus. Nära till buss! Stockholms skärgård. Våra stugor ligger på skärgårdsöar med bilfärja, öar med enbart båtförbindelse eller kustnära i Stockholms skärgård. Se kalendern för tillgänglighet. Arkitektens namn Petra Gipp och Katarina Lundeberg. Små trevliga stugor i ljuvlig skärgårdsmiljö och exklusiva hus med hög standard och stora ytor på sjötomter. Vår specialitet är sjölägen på öar i Stockholms skärgård, från Grisslehamn till Nynäshamn. Bo över natt i Stockholms skärgård. Hos oss kan du hyra stugor och hus i Stockholms skärgård. Använd menyn nedan och husen kommer att visas oavsett tillgänglighet. Hajom Serie Architect Series. Se alla exklusiva villor, sjönära hus & stugor samt läs tips om Värmdö och skärgården här på vår hemsida! Du kan göra bokningar och förfrågningar online, ringa eller mejla oss, så hjälper vi till med din bokning eller dina frågor. Galleriet.

Vi är en förmedling som hyr ut fritidshus i Stockholms skärgård. 4 bäddar 5200 - 5500 ... nynäshamn, stockholms skärgård, dalarö Mysigt och bekvämt boende på skärgårdsön Muskö, med 9+2 bäddar i det idylliska området Guldboda. Materialval trä/ytbehandling Täckmålad i mörkgrå kulör.
Hus i Stockholms skärgård.
Bostäder till salu i Stockholms skärgård Stockholms skärgård är ett område i Stockholms län. Välj bland hotell, pensionat, B&B, vandrarhem, stugor eller camping, allt efter vad som passar din bekvämlighet, intresse och plånbok. Se kalendern för tillgänglighet. I Stockholms skärgård finns ett stort utbud av boenden för den som vill uppleva skärgårdslivet för en natt eller två, eller ännu längre. Materialval Aluminium/kulör – Glas Standard 1xenergi