Lindesbergaren Chris Kläfford klarade kärlekstemat i Idol 2017 och gick enkelt vidare. - Det är livsförändrande, säger Chris Kläfford. Här sjunger de tillsammans. – Jag växte upp i en liten by i Sverige, med omkring 15 personer boendes i den. Då gick jag inte vidare alls.

Under tisdagens sändning i kvalveckan var de Chris Kläfford och Gabriel Cancela som tog sig vidare direkt till fredagens kvalfinal.

Chris berättar att ”America’s … Bob Lingers frånvaro i amerikansk tv beror dock inte på att de har gjort slut, istället hyllar hon Chris Kläfford till skyarna på sin egen Instagram med drygt 8 000 följare. NÄSTA.

Spela upp video igen. Chris Kläfford fick en del minnesord att jobba med från juryn. – Det året föddes vi! Juryn var inte helt övertygad – men publiken såg till att Chris Kläfford gick vidare till semifinalen. Klicka för att expandera.

Länets Idol-hopp Chris Kläfford tillsammans med Kevin Klein tävlade som duettpar nummer två i fredagens duettduell. – Är det sant? Modigt värre. Under sommaren har Chris Kläfford blivit lite av en publikfavorit i America’s Got Talent.

Chris Kläfford kliver in på scenen. Kvalveckan är i full gång, 21 deltagare ska bli 12 innan veckan är slut. Vad roligt! Chris Kläfford gick vidare i duettduellen på fredagskvällen. Han klev in på scenen och Simon Cowell frågade vem han var. Du är vidare. Från kvartsfinalen avancerade svensken, tack vare tittarnas röster, vidare till semifinal som en av endast 22 kvarvarande akter. – Men Top 21 låter väl bättre, sade Anders Bagge i juryn. Bild: Henrik Montgomery/TT . Det blev stående ovationer från publiken och hyllningar från juryn som verkade helt förtrollad av duettparet Chris och Kevin. 20 av 20 deltagare var redan utsedda när Chris Kläfford, som siste deltagare, fick tåga in till juryn för ett utlåtande inför kvalveckan, dit 20 artister skulle vara med. Hanna och Tove delar Chris musikintresse. Simon Cowell log och frågade vidare om hans intresse för musiken. Chris Kläfford är en av sju semifinalister i amerikanska talangtävlingen "America's got talent", rapporterar Expressen. På plats i publiken fanns den egna kärleken Bob Linger, som såg ut att gilla Chris framträdande. utbrister Hanna. För snart två år sedan stod Chris Kläfford, 30, som vinnare för Idol 2017.I dag, juli 2019, är han vidare i det populära amerikanska talangprogrammet "America's got Talent". Mister Kläfford gick vidare och gjorde sedan succé på det andra uppträdandet i amerikanska ”Talang” där han sjöng en egen låt. Lyssna på hur det lät på Instagram: @svd.junior Foto: Ari Luostarinen . Och han gjorde inte publiken besviken i semifinalen heller. Nästan alla var min familj, sa Chris Kläfford i programmet och fick publiken att skratta. Deras kärlek verkar vara starkare än någonsin och i flödet kan man se att hon finns med på de flesta av hans spelningar i Sverige.