På Friskis & Svettis i Haninge kan ni provträna gratis hela veckan!

Häng med oss och Friskis&Svettis på träningsresa!

Det är vår verksamhetsidé. ... Borlänge CK i samarbete med Friskis&Svettis och CykelCentrum bjuder in till motionscykling för alla!. Barnen gick och påskade i husen på Rörtången och jag höll mig i bakgrunden.

Ovanför den svävar vår vision om att “alla ska le när de tänker på träning”.

Friskis Kristianstad. April 2021 20 – 27/4 Ashtangayoga på Madeira. Välj mellan ett 60-tal träningspass med våra 10-15 fantastiska ledare. Höstlov.

Läs vidare för mängder av möjligheter till en rolig och aktiv semester. Vår klassiska Training Camp i Portugal, en träningsresa för alla, nybörjare som vältränade.

Påsklov! Exakta datum för resan är ännu ej satt, anmäl ditt intresse för att säkra din plats. Resan passar dig som är van att träna och som gillar olika slags träningspass. Tiden går snabbt när man har roligt sägs det, och det verkar stämma.

Information om varje aktivitet finns under respektive gård. Men som sagt har jag varit där idag och gymmat mig igenom alla maskinerna. FriskisPRESSEN nr3 2011… - Friskis&Svettis Haninge Haninge Du vet vä l att vi utbilda r pedagoger i röris , jympa n för de yngsta .

Glädje i muskler och musik. Varmt välkommen till Kristianstads största idrottsförening.

Vi har haft det lugnt och skönt, men även hittat på en hel del roligt. Träningsresa med ICA, Friskis och Svettis och En Svensk Klassiker. Friskis&Svettis idé om träning grundar sig på att människan är byggd för rörelse och på att ha lusten i fokus. Tillsammans är vi en stolt ideell förening som engagerar och förändrar. Obs! Glädje i motion och motivation. (sista helgen på barnens påsklov). Friskis&Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla.

En maxad vecka full av träning. Utmana nya muskler i crossfitburen, kör kettlebells, kamp, box och jympa på stranden. brukar ha påsklov innan påsken medan skolorna i; Påsklov i Västsverige, Skåne, Göteborg och Malm.

Påsklov Igår kom vi hem efter fem dagar på Rörtången.

Uppdateras kontinuerligt. Leksands kommun. Klicka HÄR för att se vilka pass som finns och hur man tar sig dit. Det har vi gjort sedan 1978 – och vi har bara börjat.

Häng med på en resa med mycket träning och härliga upplevelser. Tänk att det redan är påsklov!

... Friskis & Svettis. Här kommer fritidsgårdarnas program för Höstlovet.

December 14 – 21/12 Träningsresa till Gambia med Adjani Benita.

Tjupptjupp, och det gicvk väl helt okej idag. Föreställ dig en orörd strand med mjuk sand. Påskkärringar/gubbar.

Påsklov i Stockholm och Uppsala. De har massor av roliga pass för hela familjer.

Därför är lekfullhet en självklarhet i all vår träning för barn mamma-barn gympa Friskis & Svettis Passet kallas Mamma-Baby och det är fokus på mage, rygg, bäckenbotten och hållning.

Friskis&Svettis är en gemensam nämnare för människor i alla åldrar, livsstilar och intressen. För det är det vi strävar efter, det lustfyllda, glädjefyllda. Jomen visst har ju jag varit på gymmet idag och nu var det ett lite lagom bra tag sedan jag var där sist, hehe!