Michelin X-Ice North 4 – Bäst i test.

Bilen utsätts för tuffare påfrestningar än vanligt. Men vid isigt underlag och när bromssträckan är som längst vinner dubbdäcken stort. Bra att veta om vinterdäck och vinterkörning. Sportlovssäsongen är i gång och tusentals familjer åker till fjällen under de kommande veckorna. Den bästa livförsäkringen och en lyckad skidsemester.

Hyra sommarstuga i år?

Vi hyr ut världens bästa dubbdäck från Continental på fälg som passar din bil. Majoriteten av sportlovsresorna görs med den egna bilen som lastas till max. En vecka, en långhelg eller bara över en dag. Nokian Hakkapeliitta CR3Mycket bra vintergreppBra slitstyrka, komfortabelt tystSparar bränsle och miljöNokian Hakkapeliitta CR3 är ett nytt nordiskt dubbfritt vinterdäck för varierande bruk till distributions- och skåpbilar som övertygar med sitt goda vintergrepp och körkomfort.

Ännu har inte Kung Bore besökt hela landet, men graderna har successivt börjat krypa ned mot nollan och det börjar verkligen bli dags att byta ut sommardäcken mot vinterdäck.

Här bjuder vi på ovärderliga tips om just vinterdäck och vinterkörning.

Dock är det sämre framkomlighet än en personbil, men det hade jag räknat med. Kolla däcken och kör säkert till fjällen. Därför är det viktigt att kolla däcken före resan. De dubbfria däcken gör sig bra inne i stan där det sällan blir extremhalka eller rejält vinterväglag.

Därför är det viktigt att kolla däcken före resan. Bilen utsätts för tuffare påfrestningar än vanligt. Sv: Vinterdäck Har åkt med 5 tons treaxlat på nokian hakka dubbfria ca 60 dygn i fjällen de sista två åren. I nuläget finns det runt 7 000 stugor och.. Sommarstuga alt året-runt boende. Ny tjänst!

Vi har även sammanställt de bästa dubbfria vinterdäck vilket erbjuder bättre komfort, är mer miljövänliga och ger bättre bromssträcka på torr asfalt.

Hyra sommarstuga året runt. Funkar mycket bra, över förväntan. Sportlovssäsongen är i gång och tusentals familjer åker till fjällen under de kommande veckorna. Däremot vid vinterväglag med mycket snö, dåligt plogade vägar och halka rekommenderas alltid dubbade vinterdäck!

Hyr vinterdäck.

Majoriteten av sportlovsresorna görs med den egna bilen som lastas till max.

Att inte köra med sommardäck under sommaren kan vara riktigt farligt, men trots det är det inte olagligt att fortsätta köra med sina dubbfria vinterdäck året om – men det finns flera anledningar till att bara använda dessa däck på vintern och faktiskt byta till sommardäcken sommartid. Några dagar före resan bör du kontrollera hur däcken ser ut.

Jag tror inte det hade glort stor skillnad med dubb. Dessa test är uppdaterat inför hösten 2018.

Ett samarbete mellan Svenska Däckgruppen, Continental Tires.

Kör inte dubbfria vinterdäck på sommaren. Här är det populäraste platserna.Foto: GUN PERSSON Med över 4 miljoner övernattningar om året är Dalarna ett av de populäraste turistlänen i Sverige och det Här kan du hyra båda av privatpersoner och via stugförmedlingar.