Comviq Familj är ett familjeabonnemang är du kan samla hela familjens mobilabonnemang på en och samma faktura. På Comviq kan du beställa många typer av mobiltelefoner tillsammans med abonnemang eller kontantkort. Bäst abonnemang för din familj. Välkommen till Tele2! Ett sådant abonnemang gör då att man kan ansluta flera telefonnummer till samma mobilabonnemang.

Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.

Välj surf mellan 2 GB upp till obegränsad och ändra när du vill – vi har ingen bindningstid.

Kostnadskontroll - Du bestämmer hur stor kostnaden för varje abonnemang får bli. Just nu är det mobiloperatören Telenor som erbjuder denna form av familjeabonnemang. Tele2:s familjeabonnemang passar bäst för en familj där alla surfar ungefär lika mycket.

Om surfmängden är väldigt olika kan det däremot vara bättre med ett familjeabonnemang där ni kan fördela surfen själva. https://www.facebook.com/Comviq/…unlock…comviq–iphone–4…-/ 10152105965262953/ I need the unlockunlock

Det bästa mobilabonnemanget är det som ger dig frihet. Du beställer enkelt ett abonnemang till din familj hos Comviq genom att gå in på deras hemsida. Det är däremot billigare att ha separata abonnemang hos en lågprisoperatör som Hallon, Vimla eller Comviq än ett familjeabonnemang.

Rabatterade abonnemang för seniorer, studenter och barn - Samla hela familjen hos Comviq och sänk er månadskostnad.

Priset för familjeabonnemanget är något lägre än hos både Telia och Telenor. Du kan överlåta abonnemang via denna blankett. En vanlig familj på fyra personer sparar i snitt 3960 kr per år genom att välja billiga Hallon istället för familjeabonnemang. Då får du bättre kontroll över alla abonnemangskostnader och slipper krångel. I need the unlock code for Comviq iphone 4 with IMEI number 012836005462414 and firmware version 4.12.05. Om man har en stor familj med flera barn så kan det verka ekonomiskt att satsa på ett mobilabonnemang som hela familjen kan använda sig av. Tänk på att abonnemangen måste vara registrerade på samma personnummer för att fungera med samlingsfaktura.

Så går det till.