Vi har valt napolitansk stil på våra pizzor. Camping Öland är en samarbets-organisation för 23 av Ölands campingplatser! Vilken camping passar er? Genuin Ölandsby på södra Öland, med stor gemenskap. Genom att hyra ut din stuga eller lägenhet bidrar du till att ge fler besökare möjlighet att besöka vår unika ö. Välj den stora campingen med ett brett utbud eller den lilla med lugn och ro. Frukostbuffé under högsäsong, övrig … Därefter i Stora Frö ta vänster mot Sandbergen. Väljer Du en av våra medlemmar så borgar det för kvalitet! Pitoresk Stuga på Öland, 1,5 mil s. om Färjestaden. Övriga tider ordnar vi naturligtvis med mat för förbeställda grupper såsom konferenser, bröllop, dop, tjejgäng, killgäng alla är välkomna till Stora Frögården. Följ arbetet med "Sveriges Mysigaste Festival" här och på www.olandroots.com. OBS! Stora Frögården, Stora Frö, Öland Våra populära pizzahelger, kommer vi börja med igen den 7:e och 8:e februari. Vi kan aldrig säga att vi gör napolitansk pizza av den enkla anledningen att Stora Frö inte ligger i södra Italien men vi efterliknar stilen och sen laborerar vi utifrån den. Den stilen kännetecknas av tunna bottnar, de bästa råvarorna och en 500 grader varm ugn. Hyra under Öland Roots veckan är 18 000 och för endast mycket skötsamma med goda referenser. Camping Öland. Gediget hantverk i vacker miljö.

1 km till härliga sommardopp i Kalmarsund.

Stora Frö är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen i Vickleby socken på västra Öland cirka sex kilometer norr om centralorten Mörbylånga.. Före 2018 var den av SCB avgränsad till en småort för att från 2018 räknas som en del av tätorten Stora Frö och Haga Park Vi har ett stort antal tomter och husbilsplatser, alltifrån enkla till lyxiga varianter. Charmig stuga i den gamla delen av byn. Stuga i Stora, Frö, Färjestaden, Kalmar, Öland, . Passera avtagsväg mot Haga Park camping och avtagsväg ( åt vänster) mot Vickleby. Denna anläggning ligger 8 km från centrala Mörbylånga på Öland.

Kom till vår camping på Öland för ett boende utöver det vanliga. 348 likes. Camping & Husbilsplats. Lär känna grannarna, hos oss knyts många livslånga vänskapsband. Öland Roots official page! Vi har öppet fredagar och lördagar klockan 16-20. ÖLAND ROOTS 2017 Vi är mycket stolta att presentera Öland Roots 2017. Vägbeskrivning Kör från Färjestaden mot Mörbylånga. Välkommen till krukmakeriet i Stora Frö! Följ vägen genom byn mot havet. Brukskeramik och blomkrukor. 772 har varit här. Camping . Öland Roots - Reggae Festival Since 2004! … För att hyra bylokalen, kontakta Birgitta Nilsson på 073-323 32 85 Den 13-14-15 juli slår vi upp portarna till Sveriges Mysigaste Festival för 14.e året i rad! ... Efterfrågan på privat boende på Öland är stor. Här erbjuds en möblerad terrass och en trädgård. Naturen inpå knut