Michelin Road 5 MC däck Michelin har tagit prestandan på sin Sport Touring-serie till en ny högre nivå med nya (2018) Michelin Road 5. Det tidigast kända försöket att konstruera en motorcykel gjordes 1868, då fransmannen L.G. Om motorcykeln är importerad av annan än märkets generalagent är självrisken 6 000 kr. Även starthjälp, hemtransport och merkostnad …
Spara upp till 50-70%! Samma motor som i BMWs koncept hoj “Concept 6” som vi tidigare skrivit om i MC-bloggen. Till salu Honda CB 500 Four, 1977, 150 Mil, 70000 SEK Trycka här och titta mer!

Det här är ett ypperligt tillfälle att kolla på snygga motorcyklar, både gamla som nya sådana. Motorcykeldäck till alla modeller. Omfattande studier av motorcykelolyckor visar att risken för svåra skallskador är fem gånger så stor utan motorcykelhjälm som med.
För den som har en motorcykel handlar det om att åka till Norrtälje och hänga med likasinnade första helgen, närmare bestämt lördagen, i juni. Bärgning. Att få deras motorcykel att sticka ut ur mängden MC-nyheter och väcka ett begär hos oss motorcykelåkare är en viktig del. Motorcykeln står bra parkerad i garaget och det enda som saknas är tillbehören. 1885 monterade Gottlieb Daimler en encylindrig bensinmotor i en tvåhjuling försedd med träram och hjul med stålskoning; konstruktionen var dock inte praktisk. Om utformningen och strömlinjen tilltalar oss eller inte. För att hålla din motorcykeln ren, kunna ta med hunden på resan eller en praktisk väska att slänga ner det du behöver för en tur på vägarna i, så har vi det här. Självrisken är 3 000 kr. Av allt du drar på dig när du ska ut och köra är MC-hjälmen det enda som är lagstadgat. Det kommer nya typer av motorcyklar från väletablerade tillverkare varje år. BMW K1600 GT (2011-2016) En motorcykel med en 1649 cc rak sexa! Ful eller bara annorlunda motorcykel? Du får ersättning för kostnader I samband med bärgning/assistans vid olycka eller driftstopp. Hela första intrycket av en motorcykel hänger på hur den är designad. 1. Det är också tveklöst så att den är det viktigaste. Perreaux utan större framgång gav sig på att försöka driva en cykel med en liten, sadelmonterad ångmaskin. Till salu Harley-Davidson Custom, 2013, 359900 SEK Trycka här och titta mer! Custom Bike Show är en tradition som går många år bakåt i tiden. Motorn sattes i produktion och stoppades in i modellen K1600 GT och GTL år 2011, den sistnämnda är en lyxvariant och en direkt konkurrent till Hondas Goldwing (inte konstigt att den väger 350kg).